Az én történetem

2020 tavaszán érkeztem meg magamban a saját forrásOMhoz. Utamat egy évtized önismereti munka, szüntelen tanulási vágy, életleckék, szűnni nem akaró kíváncsiság és transzformációk szegélyezik. Segítői utamon iskolák, barátok, szerelemek, veszteségek, örömök, feledhetetlen kapcsolódások és megvalósult álmok kísérnek.

repce-tavasz-Pilis

Esszenciám a TISZTÁS. Látom képben, ahogy az erdőben bolyongó, irányt és energiát vesztett utazó egyszer csak kibukkan a tisztásomra, ahol fény van, csend és figyelem.

A TISZTÁS támogató hely, ahol megpihenhet, feltöltekezhet és irányt találhat az utazó. A feltöltekezés után pedig tovább halad célja felé - legyen ez akár belső úticél, akár külső úticél.

 

Ez a tisztás-minőség bennem az az energia, amivel kapcsolódni tudok a hozzám érkezőkhöz, legyen ez coaching munka, csoportos tréning műfaj, mentálhigiéné vagy éppen erdőfürdő a Pilis szívében.

A TISZTÁS egyben egy közösségi tér is, ahol vélemények találkozhatnak, az értékrendek hasonlóak vagy akár pont eltérőek. Egy olyan befogadó tér az erdő szívében, ahol eseményeken, programokon együtt vagyunk, kapcsolódunk és teremtünk. Mindenki pont olyan színes lehet, mint a fa levelei és olyan sokféle, ahány fát találunk a pilis erdőségben.

OK_ErdoTisztasOm_WEB_edited.png