nov. 14., Szo | Klotildliget

Erdőfürdő mentoring vezetés

Az őszi pilisi erdőben vezetett erdőfürdőre hívlak szeretettel! Merülj bele az ősz illatába és színeibe, kapcsolódj magaddal és az elengedésben oly szépséges fákkal.
A regisztráció le van zárva
Erdőfürdő mentoring vezetés

Time & Location

2020. nov. 14. 10:00
Klotildliget, Piliscsaba, Klotildliget, 2081 Hungary

About the Event

Erdőfürdő az ősz illatában Klotildligeten a Pilisben. A fák méltósággal, kecses bájjal hullatják leveleiket, a szélben táncolnak az aláhulló faágak, a lábunk alatt falevelek sokasága. Ebben a természeti közegben járjuk majd az erdőt és önmagunk belső világát. A csoportban kapcsolódunk, megosztunk és további kincseket fedezünk fel a kinti és benti világunkban.

 • Találkozás: 2020.11.14. szombat 10 óra, Klotildiget vasútállomás (a piliscsabai nagyállomás előtti megálló vonattal). A résztvevők létszáma és az, hogy ki merről érkezik kialakítja majd akár a telekocsi rendszert is.
 • A program hossza: körülbelül 3 óra.
 • Fontos: réteges öltözködés rendkívül fontos. Legyen nálad: plusz zokni, kesztyű, sál, sapka. Amennyiben fázósabb vagy javasolt a sínadrág, mert az erdőfürdő során lassabb mozgásban leszünk, vagy akár ülünk is, így könnyebben tud a testhő lecsökkenni. Forró ital termoszban. Kisebb méretű ülő felület, amely vízálló. (Lehet ez jógamatrac, piknik terítő, vagy kartonlapból készített házi megoldás.)
Tickets
Ár
Menny.
Összesen
 • Erdőfürdőzés mentoring vezetés
  Ft0
  Ft0
  0
  Ft0
ÖsszesenFt0

Share This Event