dec. 05., Szo | Paprikás-patak, Solymár

Erdőfürdő mentoring vezetés 2

A téli erdőben elcsendesedni és befelé figyelni hívlak. Erdőfürdőzni fogunk: kapcsolódunk önmagunkkal, aktivizáljuk érzékelésünket, meghalljuk a belső hangunk és összekapcsolódunk a kinti neszekkel. Érkezz meg magadhoz!
A regisztráció lezárult.
Erdőfürdő mentoring vezetés 2

Time & Location

2020. dec. 05. 10:00 – 13:00
Paprikás-patak, Solymár, Paprikás-patak, Hungary

About the Event

Erdőfürdő a tél kezdetén Solymáron a Paprikás-patak mentén. A fák talán már elhullatták leveleiket, a természet berendezkedik egy lassabb, csendesebb, befelé forduló időszakra. Ebben a természeti közegben járjuk majd az erdőt és önmagunk belső világát. A csoportban kapcsolódunk, megosztunk és további kincseket fedezünk fel a kinti és benti világunkban.

 • Találkozás: 2020.12.05 szombat 10 óra, Solymár vasútállomás. A résztvevők létszáma és az, hogy ki merről érkezik kialakítja majd akár a telekocsi rendszert is.
 • A program hossza: körülbelül 3 óra.
 • Fontos: Réteges öltözködés rendkívül fontos! Legyen nálad: plusz zokni, kesztyű, sál, sapka. Javasolt a sínadrág, vagy valami vízálló és hőtartó ruházat, mert az erdőfürdő során lassabb mozgásban leszünk, vagy akár ülünk is, így könnyebben tud a testhő lecsökkenni. Forró ital termoszban. Kisebb méretű ülő felület, amely vízálló. (Lehet ez jógamatrac, piknik terítő, vagy kartonlapból készített házi megoldás.)
 • A program előtt 48 órával jelzek majd, hogy az időjárás közbeszól-e esetleg. Ha igen, akkor áttesszük a csoport számára alkalmas következő napra. A nagy esőzés vagy jégeső az egyedüli talán, amikor én szívem szerint lemondanám a programot. A hideg vagy köd nem tántorít bennünket!
Tickets
Ár
Menny.
Összesen
 • Erdőfürdő mentoring vezetés 2
  Ft0
  Ft0
  0
  Ft0
ÖsszesenFt0

Share This Event