forrás

OM

Az én személyes küldetésem a tisztás.OM és forrás.OM munkán keresztül teljesedik ki a világban. Hívásom, hogy minél több ember útját tudjam kísérni legtisztább önvalójuk felé. Kedvenc szavam ezen az úton az ÉNSÉGI SZIKRA.

 

Mélyen hiszem azt, hogy ez a ragyogó énségi szikra mindenkiben lüktet és mindenki meg tudja találni a hozzá vezető saját útját.

Mélyen hiszem, hogy ezt a legbelsőbb önvalónkat mind ismerjük. Van, aki jobban ismeri magát, van aki a felejtés útján jár és mégis érzi, hogy változtatni szeretne. Van, aki tisztán emlékszik lénye teljességére, mégis nehezen tudja a földi létben kibontakoztatni magát. A forrásunkhoz vezető út mindenkinek más és más. Van, akinek a múlt feldolgozásán és meghaladásán keresztül vezet az útja önmagához. Van, akinek kis részletekben már sok eleme ismerős, mégsem áll össze egy igazán nagy egésszé. Sokan vagyunk, sok történettel.

Mélyen hiszem, hogy a világban nagyon nagy szükség van arra, hogy igazi teljes lényünket megélve tudjunk tapasztalni, alkotni, szeretni, kiteljesedni. Ezen az úton tudlak kísérni forrásodhoz.

 

 

A forrás.OM munkám során intuitív és kognitív technikákat ötvözök, melyek támogatják legbelsőbb és talán még magunk előtt is rejtett, tehetségeink megmutatkozását. Fókuszált és elkötelezett munkával haladunk a legtisztább forrásunk felé. Felfedezések, tudatosítások, meglepetések, vizualizációk, képek és mély lelki munka vár rád ezen az úton. A forrásodhoz vezető utadon a fa szimbolikáján keresztül vezetlek el 10 legfőbb kincsedig. Egy úgynevezett 'purpose tree mandalával', tehát 'küldetés fa mandalával' dolgozunk majd.

10aspects%20of%20purpose_edited.jpg

Tisztaságom és gyógyító feltétel nélküli szeretetem kísér utadon.

Ezen a belső és külső utazáson feltárul előtted legfőbb értékrendszered (virtues) és esszenciád (core). Tudatosan megvizsgálod történeted (story) és belehelyezed magad a világ nagy egészébe (worldview).

Kirajzolódik előtted missziód (mission), megfogalmazod azt a víziót (vision) és tevékenységet (craft), amelyben kiteljesedsz.

Aktívan teszel majd azért az 'ügyért' (call), amelyben a legnagyobb hívást érzed, tudatosan használod legfőbb erőidet (powers) és a lehető legtöbbször éled majd a flow állapotát.

Forrás: Brandon Peele: The Purpose Field Guide